Profil

Virksomheden Benoli

Benoli selskabet som er startet op pr.1 jan. 2016 består af freelance konsulenter der arbejder med rådgivning indenfor tegning, konstruktion, udvikling og projektstyring.

Vi arbejder udfra en erfaring på mere end 20 år i industrien og vores mål er at fremstå som en innovativ og kvalitetsbevidst virksomhed der med rette tilpasses efter kundens ønske.

Teknisk velfunderet team med stor praktisk erfaring og bred teoretisk viden.


Vi er et team af ingeniører og maskinkonstruktører med  bred erfaring indenfor udvikling, rådgivning og optimering af produkter til offshore miljøet og arbejder

dynamisk indenfor dimensionering og beregning.

 

Vi modellere  i 2D og 3D programmerne Autodesk Inventor og SolidWorks udfra den enkelte kundes faktorer og/eller baseret på egne erfaringer.

Vi løser opgaver indenfor industri, maskin,  marine- og offshore branchen og tilbyder alt fra udvikling og teknisk konstruktion til 3D CAD og beregninger til yderst konkurrencedygtige priser

Design team med fokus på innovative løsninger


Vores design afdeling arbejder på freelance basis, enten i sambejde med kunden om et givent produkt eller på eget produktdesign.

Vi har fokus på kunden og produktet og løfter gerne opgaven igennm flere niveaer - dvs. fra idé til færdigt produkt.

Et stærkt kendskab i teamet til inventarbranchen og  butiksindretning gør os til en seriøs partner når din butik står foran en modernisering.

Vi vejleder og kommer med indretningsforslag ligesom vi kan tilbyde kunden en lang række løsninger på inventar i det materiale der ønskes.


Copyright @ All Rights Reserved

Contact:

Fjaellebrovejen 15, 5762 Vester Skerninge - DK

Phone:+45 4127 2717      Email: info@benoli.dk

CVR nr.: 37313831